Het Moodle framework wordt telkens verbeterd. Moodle is nu al toe aan versie 3.10 en Mfreak (Ldesign Media) heeft heel wat versies voorbij zien komen. We zijn begonnen met het ontwikkelen van omgevingen met als basis Moodle software in 2010 met versie 1.8. Ruim 11 jaar later ontwikkelen we nog steeds allerlei applicaties voor onze klanten. Wij hebben dus veel ervaring, bieden uitstekende service, en kunnen natuurlijk goed de kosten inschatten. Dus bent u op zoek naar een goede E-learning expert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij coderen in Moodle standaard

Door onze ruime ervaring in E-learning software weten we precies wat er wel en niet mogelijk is. Dit betekent natuurlijk ook dat we nieuwe plug-ins ontwikkelen op basis van de Moodle standaard. Met onze plug-ins proberen we zo dicht mogelijk tegen de core van Moodle aan te blijven. Dit verkleint de kans dat de plug-in niet meer functioneert in een latere versie.

De kosten van een ontwikkelaar

Omdat we met een kleine groep mensen werken die alle ins en outs van het Moodle-platform kennen, kunnen we u een interessant tarief bieden. Samen met u bepalen we de zogeheten ‘must-haves’ en ‘nice-to-haves’. Aan de hand van deze wensen kunnen we dan een schatting maken. Hierbij kijken we naar het aantal uren dat nodig is voor de ontwikkeling van uw nieuwe plug-in, of voor het updaten van uw bestaande plug-in.

Maatwerk

Natuurlijk kunt u het Moodle-platform gewoon downloaden en op uw eigen server hosten. De Moodle software is immers open source. Toch hebben veel bedrijven/scholen specifieke eisen. Ze willen bijvoorbeeld op maat gemaakte lay-outs, plug-ins of integraties met andere software. Dit is over het algemeen niet mogelijk zonder tussenkomst van een ontwikkelaar. In andere woorden, met maatwerk kunt u veel meer uit uw omgeving halen. Er is van alles mogelijk, maar het belangrijkste is dat u er voor zorgt dat uw gebruikers makkelijk met de applicatie overweg kunnen. Wilt u enkele voorbeelden zien van E-learning maatwerk van MFreak? Of heeft u een vraag over wat er allemaal mogelijk is? Neem contact op en we gaan graag met u rond de tafel voor een vrijblijvend gesprek.